De geheime detox formule voor gewichtverlies en een gezond lichaam.

Gemiddelde leestijd: 16 minuten

In dit artikel ga ik de geheime detox formule van Eva van Zeeland genaamd “Clean start 21 dagen detox’ eens goed onder de loep nemen. Ik ga mijn persoonlijke ervaring en mening geven en dat is allemaal terug te vinden in het onderstaande bericht.
Ik hoop dat ik jullie hier mee kan helpen zodat jullie wellicht ook deze geheime detox formule willen proberen om zo het lichaam te ontgiften van alle troep die opgehoopt zit in ons lichaam.


Inhoudsopgave


detox formule

Waarom detoxen?

In het dagelijks leven wordt ons lichaam vaak blootgesteld aan verschillende soorten van vervuiling. Omdat de meeste mensen een druk leven hebben wordt er vaak voor makkelijk gekozen. Denk hierbij aan kant en klaar maaltijden, Mac Donalds, en andere soorten van bewerkt voedsel. Door kleur en smaakstoffen maar ook de E nummers zorgen wordt ons lichaam toch vervuild.

Al deze afval stoffen gaan zichzelf dan ophopen in ons lichaam. Omdat ons lichaam niet alle afvalstoffen zelf kan opruimen is het soms nodig om daar hulpmaterialen voor in te zetten. In dit geval dus een vorm van detoxen. Als je er niet voor zorgt dat deze afvalstoffen verdwijnen dan gaan deze zichzelf ophopen in de darmen.

Als deze berg afvalstoffen niet worden weggehaald dan kan het zomaar zijn dat je lichaam in een negatieve spiraal terecht komt. Ons lichaam kan hierdoor verzwakken en de organen krijgen niet de juiste bouwstoffen binnen die ze wel horen te krijgen. Dit wil je simpelweg niet hebben omdat we juist een gezond lichaam willen hebben. Tenslotte bekijk je nu een website die “een gezond lichaam” aanbeveelt.


Clean start 21 dagen detox van Miss Natural

Clean start 21 dagen detox is het programma dat Eva van Zeeland heeft samengesteld om jouw lichaam eens compleet te reinigen van alle afvalstoffen die zichzelf de afgelopen jaren hebben opgehoopt in ons lichaam. Binnen 21 dagen ga je een complete lichamelijke reiniging aan waardoor je jezelf fitter voelt, je jezelf lekkerder in je vel voelt zitten en ook nog eens gewicht kunt verliezen!

Je kan de onderstaande punten terug verwachten in dit artikel:

 • Wie is Eva van Zeeland en wie is het bedrijf Miss Natural?
 • Voor wie is de Clean start 21 dagen detox bedoelt?
 • Wat kun je verwachten van de detox?
 • Welke voordelen brengt de Clean 21 detox met zich mee?
 • Ervaringen van andere
 • Wat is de prijs van het detox programma?
 • Welke garanties bied het detox programma?

Wie is Eva van Zeeland en wie is het bedrijf Miss Natural?

Eva van Zeeland

Eva van Zeeland is lifestyle coach en wilt graag mensen helpen om stap voor stap de verandering te maken naar optimale gezondheid. Eva heeft ervaring in de welness, marketing en is afgestudeerd in Orthomoleculaire geneeskunde ( de weerstand verhogen doormiddel van hoge dosseringen vitamines en voedingstoffen ).

Eind 2017 heeft Eva het bedrijf “Miss Natural’ opgericht om een gezond en optimaal leven te stimuleren. Door dit platform worden er enorme hoeveelheden van kennis gedeeld in vormen van video’s, artikelen, Webinars, e-books, boeken en cursussen. Door de jaren heen heeft Eva enorm veel mensen geholpen om hun ultieme doelen te bereiken.

Eva staat netjes geregistreerd bij de KVK ( kamer van koophandel ) en verbergt zichzelf niet achter een valse identiteit. Wat je ziet is wat je krijgt.


Voor wie is de Clean start 21 dagen detox bedoelt?

Voor iedereen! Als jij je lichaam eens een keertje goed wilt ontgiften van alle troep die er door de jaren heen in ons lichaam zijn opgehoopt dan is een goede detox behandeling nooit een slechte keuze.

Deze troep komt ons lichaam binnen door bepaalde voeding. Voornamelijk de conserveringsmiddelen en geraffineerde suikers zijn de boosdoeners. Ook vormen van cosmetica, uitlaatgassen en de rook van een sigaret zijn niet echt goed voor het lichaam. Waarschijnlijk denk je nu “ik heb nergens last van” en dat is een vrij logisch antwoord. De negatieve effecten hiervan worden pas kenbaar rond twintigste en dertigste levensjaren. Klachten als hoofdpijn, weinig energie en pijn in de gewrichten zijn de gevolgen van het jaren lang ophopen van synthetische en chemische bestanddelen.

Clean start 21 dagen detox is geschikt voor mij als:

 • Je meer energie wilt hebben gedurende de dag
 • Jezelf beter in je vel wilt voelen zitten (zowel binnen als buiten )
 • Je aan een nieuwe start wilt beginnen
 • Je nieuwsgierig bent naar een natuurlijke levensstijl
 • Je meer bewust wilt worden van voeding

Wat kun je verwachten van de Clean start 21 dagen detox?

Als aller eerst wilt Eva je alles laten zien over detoxen en alles daaromheen. Voorbeelden van onderwerpen die Eva met je gaat behandelen zijn: Wat haar geheime detox formule voor jou kan doen, wat voor verschillende detoxen er zijn, en hoe je niet alleen je lichaam maar ook je geest kunt reinigen.

Als laatste ga je natuurlijk zelf ook de detox volgen. Er wordt met periodes gewerkt binnen dit programma. Je gaat sap en eetdagen tegen komen tijdens de behandeling en er wordt verteld hoe je je eepatroon moet afbouwen en na de detox weer op moet bouwen. Op deze manier ervaar je het maximale resultaat.

Het detox programma is onderverdeeld in 12 hoofdstukken:

1. Waarom detoxen

In dit hoofdstuk verteld Eva je in het kort waarom het zo belangrijk is om te detoxen en wat de voordelen hiervan zijn.

2. De verschillende soorten detox

Welke soort detox past er het er het beste bij jouw leefpatroon? Dit wordt je duidelijk gemaakt in dit hoofdstuk.

3. De voorbereiding

Wat je allemaal in huis moet halen of hoe je dit programma in je dagelijks leven verwerkt wordt allemaal duidelijk gemaakt in dit hoofdstuk.

4. Het afbouwen van de detox kuur

Omdat je niet in een keer van start kan gaan met de detox is het belangrijk dat je het ritme dat je nu hebt geleidelijk gaat afbouwen. Je krijgt in dit hoofdstuk informatie over wat je beter kunt vermijden of wat je wel en niet mag eten.

5. De geheime detox formule

Eenmaal bij dit hoofdstuk aangekomen gaan we alle informatie in de praktijk toepassen. De eerste 7 dagen gaat de echte detox van start. De eetdagen worden afgewisseld met sapdagen. Voor handige voorbeelschema’s of recepten moet je in dit hoofdstuk zijn.

6.Wat valt er nog meer uit te halen

In dit hoofdstuk wordt uitgelegd hoe je bepaalde dingen kunt doen om je detox te ondersteunen. Op deze manier zal het ontgiftingsproces nog beter en sneller verlopen. Dit willen we immers allemaal toch of niet?

7. De geestelijke detox

Ook onze geest heeft wel eens een schoonmaakbeurt nodig. Niet alleen onze lichamelijke gezondheid is belangrijk maar onze geestelijke gezondheid is net zo belangrijk. Hoe dit allemaal in zijn werking gaat vindt je terug in dit hoofdstuk.

8. Waarom je het niet eet

Waarom je bepaalde voedingsmiddelen niet mag eten en wat deze met je lichaam kunnen doen worden allemaal uitgelegd in dit hoofdstuk. Benieuwd naar waarom bepaalde voedingsmiddelen niet goed zijn voor het lichaam? Ook dat vindt je hier terug.

9. Detox your life

Niet alleen het lichaam en geest komen aan bod, je hele leven eromheen ook. Deze informatie kun je terug vinden in dit hoofdstuk.

10. Opbouwen na de detox

Hoe bouw ik mijn normale voedingspatroon weer op na de detox? Wat mag ik na de detox eten? Deze informatie kun je hier terug vinden.

11. Het gezonder alternatief

Welke slechte voedingsmiddelen beïnvloeden mijn lichamelijke en geestelijke gezondheid? Wat zijn de alternatieven hiervoor? Deze informatie wordt uitgebreid besproken in dit hoofdstuk.

12. Het leven na de detox

Hoe je je lichaam het beste schoon kunt houden en hoe je dit moet doen verteld Eva in het laatste hoofdstuk van het detox programma ‘Clean start 21 dagen detox”


Detox formule

Wat krijg je allemaal bij deze geheime detox formule?

 • Super veel en handige informatie omtrent detoxen
 • Een boodschappenlijstje. Zo hoef je zelf niet te zoeken naar producten
 • Het complete detox programma voor aan de koelkast
 • Motiverende berichten en lessen via de mail
 • Toegang tot een besloten Facebook community
 • Garantie dat je jezelf na de 21 dagen energieker en fitter voelt
 • Toegang tot het exclusieve ledengedeelte

Bonus

Mocht je het Clean start 21 dagen detox programma aangeschaft hebben dan ontvang je direct 3 extra bonussen!

Bonus 1: Miss Natural lucky member

De eerste bonus is al gelijk een erg waardevolle bonus. Je krijgt namelijk 1 maand lang gratis toegang tot de receptenbank. Hier vindt je maar liefst 200 suikervrije recepten waarmee je een erg lekker ontbijt, lunch of diner kunt klaar maken.

Bonus 2: 21 dagen slank door microbewegingen ( t.w.v. €14,95,- )

Deze bonus is een stille killer. Je leert namelijk hoe je door middel van microbewegingen ervoor kunt zorgen dat je je dagelijkse energieverbruik gaat verhogen. Tijdens deze “challenge” leer je hoe je dagelijks microbewegingen moet toepassen. het mooie hiervan is dat je na een aantal weken deze oefeningen onbewust uitvoert. Een win win situatie dus omdat je geniet van de voordelen die microbewegingen met zich meebrengen zonder dat je het door hebt.

Bonus 3: Een E-book met 100 recepten

Deze bonus spreekt voor zich. Een handig E-book waarin je altijd lekkere detox recepten op zak hebt.


Wat is de prijs van deze geheime detox formule?

De totaal prijs voor het detox programma van Eva van Zeeland is €47,-. Persoonlijk vindt ik dit echt een koopje aangezien je echt een bom aan informatie tot je beschikking krijgt. Je doet dit tenslotte voor je eigen gezondheid en die is naar mijn mening onbetaalbaar. Ook zijn de 3 bonussen die je erbij krijgt naar mijn mening top

Eva heeft de cursus goed in elkaar gezet en ziet er erg professioneel uit.


Niet goed? Geld terug

Omdat Eva werkt met een niet goed geld terug garantie heb je eigenlijk niks te verliezen. Mocht je na aankoop niet tevreden zijn krijg je gewoon je geld terug.
LET OP. Je hebt 10 dagen om het programma te testen. Daarna valt het buiten de garantie.


Ervaringen van andere

Ik zie bijna alleen maar positieve reacties op het internet over Eva en haar detox programma. Eigenlijk best logisch aangezien ze hiervoor heeft gestudeerd en meerdere cursussen heeft ontwikkeld.

Er is echt een hoop tijd gestoken in dit programma en dat is ook terug te zien in de manier waarop Eva de informatie brengt.

Detox formule

Mijn conclusie

Na de lange rit dan toch op het einde van deze review gekomen.

Het Clean start 21 dagen detox programma van Eva van Zeeland is voor iedereen geschikt die zijn/haar lichaam eens een keer compleet wilt ongiften/reinigen van alle troep die ze de laatste jaren opgelopen hebben.

Eva is geen nep persoon die cursussen verkoopt die niet werken en dat is ook terug te zien aan haar KVK, de keren dat ze op de televisie is geweest en haar eigen websites.

De prijs voor het hele pakket is slechts €47 euro en dit is echt enorm weinig in tegenstelling tot wat je er voor terug krijgt.

Kortom een prima cursus voor een klein bedrag.


Begin direct met de Clean start 21 dagen detox!

 • Laat je weer lekker in je vel zitten
 • Geef je weer meer energie
 • Helpt bij gewicht verlies
 • Goed voor zowel lichaam als geest
Direct ontgiften!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *