Droogtrain schema voor mannen kopen? Behaal resultaat met de mannen van de droogtrain academy!

Gemiddelde leestijd: 14 minuten

Een droogtrain schema kopen voor mannen?

In dit artikel zal ik je vertellen waar je als man zijnde het beste een schema kan kopen als je wilt starten met droogtrainen. Ook bespreek ik wat puntjes die je moet toepassen tijdens het droogtrainen.

Lees snel verder!

Inhoudsopgave


Droogtrainen in het kort gezegd

Droogtrainen wat is dat nu precies? Zoals ik in de inleiding al gezegd heb is droogtrainen of cutten eigenlijk niet meer dan systematisch je vetpercentage verlagen zodat de definitie van je spieren zichtbaar wordt.

In de zomer is dit een term die onder de jongeren vaak gebruikt wordt en dat is eigenlijk vrij logisch. Iedereen wilt er in de zomer goed uitzien en zichzelf lekker in zijn vel voelen zitten. Droogtrainen gaat je hier enorm bij helpen en is de nummer 1 manier om summer ready te worden!


Waar moet ik op letten tijdens het droogtrainen?

 • Omdat je tijdens het droogtrainen minder eet is de kans aanwezig dat je spiermassa verliest. Dit wil je natuurlijk niet en daarom moet je deze spieren zwaar blijven belasten en ze goed aan het werk zetten. Train tijdens het droogtrainen daarom ook vooral zwaar op de compound oefeningen ( rond de 3-5 herhalingen want met deze reprange train je voor kracht).
 • Zorg ervoor dat je net wat meer eiwitten binnen krijgt dan normaal. Omdat je spierafname zoveel mogelijk wilt beperken is het slim om de gehele dag door je spieren van eiwitten te voorzien zodat deze gedurende dag gevoed worden.
 • Drink veel water ( minimaal 2 L per dag ). Omdat je lichaam beter presteert als hij voorzien is van genoeg water is dit een must als het op droogtrainen aankomt. Je vraagt veel van je lichaam in deze periode en daarom moet je hem ook goed onderhouden.
 • Probeer intermittent fasting. Omdat je met intermittent fasting slechts 8 uur per dag mag eten is dit een super handige vorm van diëten als je iemand bent die van veel eten houd. In plaats van je dagelijkse caloriebehoefte te verspreiden over de gehele dag is het nu de bedoeling dat je je dagelijkse caloriebehoefte binnen 8 uur binnen krijgt. Op deze manier lijkt het alsof je meer kan en mag eten terwijl dat eigenlijk niet het geval is.
 • Drink je calorieën niet! Omdat je al minder calorieën binnen krijgt op een dag is het niet handig als je een gedeelte hiervan via het drinken binnenkrijgt. Zorg er daarom ook voor dat je water, thee of zero calorie drankjes drinkt.
 • Plan zo nu en dan een cheatday in. Beloon je zelf op zijn tijd met wat lekker eten en drinken. Op deze manier is het makkelijker om het dieet voor een langere tijd vol te houden.

De mannen van de droogtrain academy

Henry en Rinus zijn de 2 coaches van de droogtrain academy en helpen al sinds 2013 mensen met het behalen van hun droomlichaam. Jarenlang zijn ze zelf opzoek gegaan de perfecte formule om het ideale lichaam te krijgen. Omdat de 2 mannen al jaren bezig zijn in deze branche zijn ze er achter gekomen dat er helemaal niet iets als een perfecte formule bestaat.

De focus van Henry en Rinus lag voorheen bij supplementen, verschillende tijden van eten en een hoop andere zaken die tot hun verbazing niks te maken hadden met het behalen van een mooi lichaam. ze waren te gefocused op de verkeerde dingen en daarom moesten ze een stapje terug nemen om zich eens goed te verdiepen in het afvallen en alles daaromheen. Daarom hebben de 2 heren samen de droogtrain academy opgericht waarmee ze WEL de juiste resultaten kunne bieden aan de mensen die erom vragen.


Wat ontvang je na aanschaf van het droogtrain protocol?

Wanneer je het droogtrain protocol van Henry en Rinus hebt aangeschaft ontvang je het volgende:

 • De methode die Henry en Rinus gebruiken om hun vetpercentage te verlagen
 • Een overzicht van wat jij op een dag binnen moet krijgen
 • Hoe jij dingen kan eten die je lekker vind en toch kan afvallen
 • Hoe jij op de beste manier moet trainen om zo maximaal resultaat te behalen( kracht en conditie )
 • Een strategie waarbij je vet kan blijven verliezen zonder dat je een jo-jo effect ervaard

Het protocol is zo in elkaar gezet dat je zelfstandig aan het werk kan gaan en geen overbodige informatie binnenkrijgt


Deze bonussen ontvang je als je aan de slag gaat met de 2 heren van het droogtrain protocol.

 • Het E-book hoe ga je om met voeding voor vetverlies ( Waarde van €47,- )

  Je kan zo hard sporten als je wilt maar vet verlies je echt door je eetgewoonte aan te passen. In het E-book dat meegeleverd wordt staat een voedingsplan die speciaal voor jouw lichaam is gemaakt. Dit is erg handig omdat je op deze manier precies weet wat je wel en niet mag hebben. Via deze manier is het daarom ook mogelijk om te eten wat jij lekker vind en alsnog vet te verliezen.

  Het mooie aan dit E-book is dat Henry en Rinus je via deze weg laten zien hoe je effectief vet kan verliezen. Het kan zomaar zijn dat je een moment bereikt dat het vet er niet meer afgaat. Henry en Rinus hebben ook hier aan gedacht en vertellen je dan ook al te graag hoe je dit moet aanpakken.
 • Een E-book over hoe je krachttraining en cardio het beste kan aanpakken ( waarde €47,- )

  Veel bewegen is goed voor het lichaam en stimuleert zelfs de vetverbranding. Er nogal wat mannen die tijdens het droogtrainen switchen tussen de manier van trainen. Dit kan nadelige gevolgen hebben waaronder spierverlies. In dit E-book laten Henry en Rinus je zien hoe je krachtraining kan gebruiken om je spiermassa te behouden en hoe je cardio kan gebruiken om de vetverlies op gang te brengen.
 • Het meten van de gemaakte progressie en dit mogelijk bijstellen ( waarde € 27,- )

  Het is belangrijk om je progressie bij te houden omdat je via deze manier ziet of je sterker wordt of niet. Zonder de spieren elke training harder aan te pakken dan de vorige keer is maximale spiergroei niet haalbaar. In dit E-book laten Henry en Rinus zien hoe je wekelijks data kan verzamelen zodat je kan zien of je op de goede manier bezig bent.

  Daarnaast laten de 2 heren je ook zien hoe je moet handelen als het verliezen van vet niet helemaal op gang komt of stopt.
 • Een macrocalculator ( Waarde €37,- )

  Het beste resultaat behaal je alleen wanneer je de juiste hoeveelheid macronutriënten binnen krijgt. Met behulp van deze macrocalculator weet je binnen no time wat jouw dagelijkse caloriebehoefte is en hoeveel eiwitten, vetten en koolhydraten je binnen moet krijgen.

  Verder wordt er verteld hoe je met behulp van een app je eigen voedingsplan kan samenstellen zodat je in de toekomst zelfstandig verder kan gaan en niet meer van een ander afhankelijk bent.
 • Sport schema’s voor in de sportschool en thuis ( Waarde €37,- )

  De schema’s die meegestuurd worden zijn wetenschappelijk onderbouwd en zijn te verkrijgen in een 3, 4 en 5 daagse uitvoering. Tijdens het volgen van deze schema’s komt je elke keer in een andere fase terecht waarbij je je spieren steeds zwaarder belast ( progressive overload ). Het aantal herhalingen, oefeningen, trainingssplit, rusttijd, volume en frequentie zijn allemaal al doordacht zodat het enige wat jij hoeft te doen is de schema’s met alles wat je in je hebt uitvoeren.

  Voor de mensen die liever thuis trainen is er een 4 daagse home workout gemaakt waarbij je alleen werkt met lichaamsgewicht oefeningen. Ook hier wordt het zwaarder belasten van de spieren gehanteerd.
 • De groep coaching ( Deze prijs in onbetaalbaar )

  De reden dat deze bonus onbetaalbaar is komt omdat je nu bij een groep mensen hoort die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben. Je wordt omringt met mensen die elkaar helpen waar nodig is zodat je het gevoel krijgt dat je er niet alleen voor staat. In deze groep mag je 24 uur per dag 7 dagen per week vragen stellen die te maken hebben met het droogtrain protocol.
Het droogtrain protocol

Wat vertellen Henry en Rinus over hun manier van aanpak?

 • Je hoeft jezelf niet uit te hongeren
 • Je hoeft geen geld uit te geven aan supplementen die toch niet werken
 • Je geen super streng dieet hoeft te volgen
 • Je hoeft heen koolhydraat arm dieet te hanteren
 • Je hoeft niet om de paar uur te eten
 • Je hoeft geen uren cardio te doen
 • Je hoeft niet elke keer van schema te veranderen
 • Je hoeft niet extreem lang in de sportschool te zijn

Wat zeggen de klanten over het droogtrain protocol

Ik ben eens goed rond gaan zoeken op het internet om erachter te komen wat de mensen die het droogtrain protocol hebben aangeschaft hier nu eigenlijk van vinden. Al snel kwam ik erachter dat de mensen vrijwel allemaal erg positief waren over de manier waarop Henry en Rinus te werk gaan.


Voor en nadelen

 • Een duidelijk overzicht van informatie
 • Je leert hoe je het beste moet trainen
 • Een makkelijke methode die je zelfstandig kan aanpassen
 • Een gratis community
 • Een programma die je op eigen snelheid kan doorlopen
 • Afwisselende challenges om je gemotiveerd te houden
 • Je moet het programma volgen op eigen houtje
 • Je ontvangt geen weekmenus's en er zijn weining recepten beschikbaar
 • Je bent 12 weken bezig met het volledige schema

Is het droogtrain protocol je geld waard?

Na mijn mening is het droogtrain protocol van Henry en Rinus meer dan je geld waard en dat komt mede omdat deze 2 heren een simpele maar effectieve manier hebben gevonden om vet te verliezen. Voor €67 verkrijg je informatie die jou binnen 12 weken naar een super mooi en strak lichaam kan brengen. De handvaten worden je aangeboden alleen moet jij ze zelf aanpakken en je stinkende best gaan doen. Zonder maximale inzet ga je niet de gewenste resultaten bereiken ongeacht welke vorm van schema of dieet je volgt.

Koop en ervaar zelf het nummer #1 droogtrain schema voor de man.

JA ik wil dit jaar met een strak lichaam de zomerperiode ingaan!

 • Wetenschappelijk onderbouwde manier van trainen
 • Je hoeft jezelf niet uit te hongeren
 • Nog steeds lekkere dingen mogen eten
 • Geen uren op de crosstrainer staan
Direct toegang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *