De Beste manier om snel af te slanken? Bekijk hoe jij binnen 21 dagen +- 3 kilo af kunt vallen.

Gemiddelde leestijd: 12 minuten
5 sterren beoordeling

Altijd al willen weten wat de beste manier is om snel af te slanken? In deze review ga je hier precies achterkomen!

Het is je vast niet ontgaan dat er een hoop mensen snel wat kilo’s kwijt willen raken, maar is dit ook mogelijk? Het antwoord is ja maar dan moet je jezelf wel goed aan het dieet houden. Vaak behalen mensen niet de juiste resultaten die ze willen zien en dit komt omdat de drang naar ongezond eten erg groot is.

Oke oke, ik hoor het je al denken. +- 3 kilo afvallen binnen 21dagen is dat wel een haalbaar doel? Dit doel kan zeker behaald worden doormiddel van het Keto dieet van Mitchell van Duuren. Mitchell van Duuren is geen onbekende in de wereld van afvallen en gezond eten. Hij heeft in het verleden al meerdere boeken geschreven met een heleboel recepten erin. Tot op heden halen mensen positieve resultaten door het volgen van zijn diëten of door het te maken van zijn recepten.

Als de bovenstaande tekst heeft gezorgd voor een nieuwsgierig gevoel lees dan snel de onderstaande review verder!

Inhoudsopgave

Wat is een keto dieet?

Een keto dieet is een dieet waarbij je maximaal 50 gram koolhydraten per dag binnen krijgt. Dit is dus extreem laag! Omdat je maar zo weinig koolhydraten binnen mag krijgen op een dag moet je lichaam een andere manier gaan vinden om aan zijn energie te komen. Een andere manier om toch energie te leveren aan je lichaam is het omzetten van vet naar ketone. Er wordt daarom ook veel vet gegeten omdat dit nu de primaire brandstof wordt voor het lichaam.

Doormiddel van het Keto dieet word je lichaam dus gedwongen om energie te halen uit de ketone die zijn aangemaakt uit de lichaamsvetten. Het duurt een paar dagen voordat het lichaam zijn energie haal uit de Ketone dus wees niet meteen getreurd als er niks gebeurd met je huidige gewicht. Let wel op dat je niet te veel eiwitten en koolhydraten gaat eten want dit zorgt ervoor dat je weer uit de ketose komt.

Het is een extreem dieet maar dit zorgt er wel voor dat je snel vet verbrand. Voor veel mensen is dit moeilijk vol te houden omdat er veel verandering in het huidige eetpatroon komt.

De keto griep.

De keto griep kan nogal vervelend in de oren klinken maar het is een vrij logische proces binnen dit dieet. De kans dat je dit in de 1e week ervaart is aanwezig omdat je lichaam moet wennen aan het te kort aan koolhydraten en hier tegen gaat protesteren. Het zou zomaar kunnen zijn dat je jezelf de eerste paar dagen niet lekker zal voelen. Dit is een proces waar het lichaam eventjes doorheen moet gaan maar dat is logisch omdat je een hele grote bron van energie van het lichaam wegpakt.

Na een paar dagen is het lichaam hier aan gewend en zullen de griep symptomen verdwijnen.

De symptomen zijn:

 • Hoofdpijn
 • Vermoeidheid
 • Duizeligheid
 • Uit balans
 • Misselijkheid
 • Slapenloosheid

Wie is Mitchell van Duuren? En is hij betrouwbaar?

Mitchell van Duuren is een serial-entrepreneur en heeft meerderen bedrijven van €0 naar €1.000.000 opgebouwd. Hij is vrij bekend en dat komt mede door de recepten boeken die hij de afgelopen jaren geschreven heeft. Hij heeft een van de grootste eiwit webshops gehad van Nederland en heeft hierdoor enorm veel kennis vergaard over dieeten en alles daar omheen. Het platform ‘Elke hap telt’ staat ook onder zijn naam. Dit is een platform op het internet waar hij zijn eigen producten als Het keto dieet en Paleo onder heeft staan.

Het lastige aan online aankopen vind ik persoonlijk dat je nooit 100% zeker weet of je waard voor je geld krijgt en of de persoon achter het product wel echt is. Ik kan je wel vertellen dat Mitchell van Duuren een echt persoon is. Als je naar zijn website gaat dan zie je dat er netjes een KVK en BTW nummer bij staat. Dit betekend dat hier echt een werkend bedrijf achter zit.

KVK NR: 11068314
BTW NR: NL817672035B01

Via het internet zijn er ook talloze reacties over De Keto Revolutie waar je alleen maar positieve dingen over hoort. Tuurlijk zijn er mensen die het ergens niet mee eens zijn of die vinden dat het dieet niet werkt. Je kunt helaas niet iedereen tevreden houden!

to do lijst

Wat kun je verwachten bij het Keto revolutie pakket?

 • Het E-book De Keto Revolutie. (Ter waarde van €27)
 • Een handboek over intermittent Fasting. (Ter waarde van €27)
 • Een receptenboek voor het keto dieet. (Ter waarde van €27)
 • Een maaltijd planner van 21 dagen met boodschappenlijstjes. (Ter waarde van €27)
 • Een video cursus over De Keto Revolutie van +- 20 video’s. (Ter waarde van €97)

Voor wie is De Keto Revolutie geschikt?

De Keto Revolutie is voor de man en vrouw weggelegd die op een goede maar gezonden manier willen afvallen. Het dieet is op een dus danige manier in elkaar gezet dat je geen uren in de keuken hoeft te staan en een mega ingewikkeld eetschema hoeft te volgen.

Bij mensen met een vorm van obesitas of met een BMI van 30 of hoger wordt dit dieet positief ervaren. Dit komt omdat een keto dieet bekend staan om het vele vet dat je verliest. Deze doelgroep heeft over het algemeen een wat beter ervaring met dit dieet en dat komt omdat je als je al wat meer vet hebt dit ook sneller kwijt raakt.

Begrijp met niet verkeerd. Mensen die niet leiden aan overgewicht kunnen ook prima resultaat halen met De Keto Revolutie!

De Keto Revolutie is geschikt voor mensen die:

 • Op een gezonde en verantwoorde manier willen afslanken.
 • Willen afvallen zonder te veel gedoe.
 • Een sterke zelfdiscipline hebben.
 • Er voor 100% voor gaan.

Voor wie is De Keto Revolutie NIET geschikt?

Laten we er niet omheen gaan draaien. Dit is gewoon een erg moeilijk dieet om te volgen en dit komt mede door de grote veranderingen in het dagelijks eetpatroon. Het is lastig om vol te houden op langer termijn en dit komt omdat wij als mens gewend zijn aan een hogere inname van koolhydraten.

Als je een diabeet patiënt bent en je zou willen beginnen aan het keto dieet dan dien je dit onder begeleiding te doen van een arts. Het gevaar is namelijk dat door de lage hoeveelheid aan koolhydraten de medicijnen niet goed aan slaan. Hierdoor kan er keto-acidose ontstaan en dit houd in dat er een verkeerde verhouding ontstaat tussen insuline en glucose in het bloed. Dit is erg gevaarlijk en kan lijden tot uitdroging en zelfs een coma. Overleg daarom altijd samen met een deskundig persoon wat jij het beste kunt doen als je diabetes hebt en een keto dieet wilt gaan volgen.

Als jij dit dieet wilt gaan aanschaffen en er echt 100% voor gaat dan ga je zeker de gewenste resultaten behalen.

De Keto Revolutie is NIET geschikt voor mensen die:

 • Weinig zelfmotivatie hebben.
 • Er niet voor 100% voor gaan.
 • Diabetes hebben. ( Kan in overleg met een arts)

Hoe duur is De Keto Revolutie?

De Keto Revolutie kost €37 euro. Voor de informatie die je bij dit dieet krijgt is dit een lachertje. Als je de keto revolutie aanschaft ben je automatisch tot 60 dagen verzekerd. Mocht je niet tevreden zijn met het programma of resultaten dan krijg je gewoon je geld terug want ze hanteren namelijk een 60 dagen niet goed geld terug garantie.

Zo kun je zorgeloos dit dieet volgen!

Mijn persoonlijke mening over De Keto Revolutie

Na een kort maar krachtige uitleg over De Keto Revolutie zijn we toch echt aan het einde gekomen van deze review. Ik hoop dat ik de vragen die je had hiermee beantwoord heb en jou misschien wel heb overgehaald om een stap dichter naar jouw persoonlijk doel te brengen!

Dit dieet is erg streng dus onthoud goed dat je hier echt wel moeite voor moet doen. Er is niemand die jou gaat controleren of jij je wel aan de regels van het dieet houd. Je bent dus op je zelf aangewezen.

Binnen dit pakket is extreem veel informatie te vinden. Samen met handige boodschappenlijstjes en recepten is de kans dat je vet verliest erg groot mits jij elke dag die ijzeren discipline kunt opbrengen om te doen wat er van je gevragen wordt.

Persoonlijk raad ik De Keto Revolutie voor 100% aan omdat ik zelf resultaat behaald heb met het volgen van dit dieet. Mitchell van Duuren weet simpelweg gewoon waar hij over praat en dit is erg fijn als je een streng dieet volgt.

Mitchell van Duuren bied de touwen aan naar een nieuw gewicht maar ben jij bereid om ze aan te nemen?

JA ik ben bereid om mezelf voor 100% in te zetten!

 • De keto handleiding
 •  60+ keto recepten
 • Wetenschappelijk bewezen afval resultaat!
 • En nog veel meer!
Ga direct naar De Keto Revolutie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *