Afvallen op een gezonde manier?

Lekker eten en afvallen is ook voor jou mogelijk!

Gemiddelde leestijd: 8 minuten
Afvallen op en gezonde manier links boven.

Ik vind het belangrijk dat mensen de juist informatie krijgen en niet worden misleid door alle zogenaamde fitnessgoeroe’s die er rondlopen op deze wereld.

Hoe val je af?

Ten eerste moet je weten hoeveel calorieën je op een dag binnen moet krijgen. Bij een man zal dit 2500 calorieën zijn en bij een vrouw 2000 calorieën. Als jij dus vet wilt verliezen zul je een calorie te kort moeten hanteren.

Je zult jezelf nu wel afvragen maar wat houd dat dan precies in? Een calorie te kort betekend dat je 200 tot 300 calorieën minder gaat eten dan je dagelijkse binnen hoort te krijgen. Zo simpel kan het zijn!

Ik leef bij een regel en dat is de KISS regel. Keep it stupid simpel. Het klinkt zo cliché maar het is de waarheid.

Manieren om af te vallen.

Op het internet word je doodgegooid met verschillende soorten dieëten en velen ervan werken wel maar zijn moeilijk om vol te houden.

Hier onder zie je een lijst met verschillende soorten dieëten die jij tegen kunt komen op het internet.

– Caloriearme diëten. ( Calorie-inname beperken en daardoor afvallen)

– Koolhydraatarme diëten. (koolhydraten ontwijken, denk aan brood, pasta)

– eiwitrijke diëten. (veel eiwitrijke producten eten, denk aan vis, kip, zuivel)

– Vetarmen diëten. ( vette producten ontwijken, denk aan chocolade, gefrituurd eten, chips)

– diëten tegen alergieën en ziekten.

Al de bovenstaande dieëten zullen op hun eigen manier er voor zorgen dat jij wat kilo’s kwijt zult raken, echter zijn deze naar mijn mening moeilijk om vol te houden omdat ze saai en een tonig zijn. Je levensstijl veranderen is naar mijn mening de beste manier om af te vallen omdat je met wat minder ongezonde dingen, meer water en 1 uur lichaams beweging een heel eind kunt komen. Als jij alleen al alle calorierijke drankjes van je lijstje schrapt zul je al een hoop vet verliezen. Dit komt omdat er veel suikers in die drankjes zitten.

Persoonlijk ben ik een persoon die erg veel van eten houd en de reden dat ik alleen maar water op een dag drink is omdat ik dan meer caloriën kan eten op een dag. WIN WIN SITUATIE.

levensstijl veranderen

Je zult wel denken, hoe kan ik mijn levens stijl gaan veranderen?

Vaak zie ik dat mensen te groten stappen maken en in een keer alle slechte producten niet meer eten. Dit moet je niet doen omdat je het dan te moeilijk voor jezelf gaat maken. Probeer telkens een beetje bij beetje te laten. Je zult zien dat na ongeveer 2 weken je lichaam hier aan begint te wennen en je zult ook merken dat je aan bepaalde dingen geen behoeften meer zult hebben.

Ik ben er heilig van overtuigd dat je een hamburger kunt eten en nog steeds kunt afvallen. Dit klinkt te mooi om waard te zijn maar het is zeker mogelijk! Als jij alles wat jij eet op een dag bij zult gaan houden dan zul je zien hoevel jij op een dag binnen krijgt.

Mocht je het interessant vinden om te weten hoe jij er qua gewicht bij staat bereken dan hieronder jouw BMI!

Het berekende BMI is

Laag BMI (pas deze tekst aan)

Normaal BMI (pas deze tekst aan)

Hoog BMI (pas deze tekst aan)

BMIgebaseerd op een volwassen persoon.
Lager dan 18,5Je hebt ondergewicht. Probeer wat aan te komen.
18,5 – 25Gezond gewicht. probeer dit gewicht te behouden.
25 – 30overgewicht. Probeer af te vallen
groter dan 30obesitas. Probeer met specialistische hulp af te vallen

Calorieën bijhouden

Als jij resultaat wilt gaan zien zul je je calorieën moeten gaan bijhouden want alleen dan weet je of je te veel of te weinig hebt gegeten op en dag. De app die ik gebruik is FITATU maar je kunt ook Myfitnesspal gebruiken, die is wat bekender in de fitnesswereld.

Met de app kun je de streepjescode achterop jouw producten scannen om te zien hoevel calorieën erin dat product zitten. Je zult niet altijd de exacte hoeveelheid kunnen zien, dit moet je dan maar afwegen met een keuken weegschaal en dit handmatig invoeren in de app.

Dit lijkt voor veel mensen aan het begin een hoop werk maar je zult al snel zien als je dit 2 weken doet dat het een gewoonte begint te worden. Het kost dus ook geen moeite meer omdat het een gewoonte is geworden! Dit is 1 van de vele truckjes die je toe kunt passen om je levensstijl te veranderen. Meer hierover in de volgende artikelen.

groeten en fruit

Hoe jij vandaag nog kunt beginnen met het aanpassen van je levensstijl!

Je weet nu hoe je met een paar handige tricks je levensstijl kunt aanpassen.

Met de afslank receptenbijbel zul je eenvoudige maaltijden kunnen toepassen in je dagelijks leven zodat ook jij je (dieët) makkelijk vol kunt houden!

De Afslank Receptenbijbel

Lekker eten en afvallen met de afslank receptenbijbel.

Als jij afvalt en lekker kunt eten zul je kilo’s verliezen zonder moeite.

  • Lekker recepten
  • duizenden verkochten exemplaren
  • Extra bonussen
Ga direct naar het E-book!

Beoordeling door rvanhest99@gmail.com,

27 apr 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *